Ajándékutalvány

Karácsonyi utalvány
Karácsonyi utalvány

A mai rohanó világban, az egész éves stressz, és az ünnepi készülődés után biztos sikert arathat ezzel a karácsonyi ajándékutalvánnyal családja, barátai, vagy épp kollégái, üzelti partnerei körében.

A kupon tartalmát Ön szabja meg: hány alkalommal, milyen időtartamban, és milyen típusú masszázzsal lepi meg kedvesét, szüleit vagy munkatársát.

Ha minimum 3 alkalomra szóló utalványt vásárol, a végösszegből 10%-os kedvezményt biztosítok.

Az ünnepi képeslapokhoz hasonló, LA4 méretű, nyitható ajándékutalványt fehér színű borítékban adom Önnek, így igényes ajándékként helyezheti el akár a karácsonyfa alá.

Remek ötlet, ha a felesleges ajándékok helyett ezt a meglepetést választja szerettei számára, hiszen ki ne örülne egy kis kikapcsolódásnak, kényeztetésnek, ami nem csupán a lelket gyógyítja, hanem a fizikai állapotra, a testi egészségre is frissítőleg hat.

Egy jó ötlet, bármilyen alkalomra
Egy jó ötlet, bármilyen alkalomra

Születésnap, névnap, házassági évforduló - csak néhány alkalom azok közül, amikor kiváló meglepetést jelenthet a masszázs.

Felesleges holmik helyett ajándokozzon olyan élményt szeretteinek, amelynek valóban örülnek, amely kikapcsolja őket a napi rutinból, stresszből és rohanásból, és mind lelki egyensúlyára, mind fizikai egészségére jótékony hatást gyakorol.

Ön határozza meg, hogy az ajándékutalvány hány alkalomra, milyen időtartamra és mely masszázstípusra szól, így az ajándékozott életvitelére, igényeire és személyiségére tekintettel a legideálisabb ajándékkal tud kedveskedni számára.

Ha minimum 3 alkalomra szóló utalványt vásárol, a végösszegből 10% kedvezményt biztosítok.

A 85x55 mm-es kártyát kis borítékba helyezve adom Önnek, így igényes ajándékként tudja átadni.

e-utalvány

Lehetőség van ajándékutalványát elektronikus formában is megvásárolni. Ebben az esetben, a hagyományos ajándékutalványokkal megegyező áron vásárolhatja meg, a 3. alakalomtól szintén biztosítom a 10% kedvezményt.

Az e-utalvány a megrendelést, és fizetést követően e-mailben küldöm el Önnek, így akár elektronikusan, akár nyomtatva meglepheti vele az ajándékozottat. Az e-utalványt kérheti akár karácsonyi grafikával, akár egyéb alkalomra ajándékozható, általános grafikával.

Az ajándékutalványok a vásárlástól számított 6 hónapon belül használhatók fel.

Bejelentkezés: 06 70 94 00 527 

hétfőtől csütörtökig: 10 - 19.30 óra
szombat: 10.30 - 17.30 óra
péntek és vasárnap: zárva

Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!