Ajándékutalványok

Ideális karácsonyi ajándék
Ideális karácsonyi ajándék

A mai rohanó világban, az egész éves stressz, és az ünnepi készülődés után biztos sikert arathat ezzel a karácsonyi ajándékutalvánnyal családja, barátai, vagy épp kollégái, üzelti partnerei körében.

A kupon tartalmát Ön szabja meg: hány alkalommal, milyen időtartamban, és milyen típusú masszázzsal lepi meg kedvesét, szüleit vagy munkatársát.

Ha minimum 3 alkalomra szóló utalványt vásárol, a végösszegből 10%-os kedvezményt biztosítok.

Az ünnepi képeslapokhoz hasonló, 15x15 cm-es, nyitható ajándékutalványt fehér színű borítékban adom Önnek, így igényes ajándékként helyezheti el akár a karácsonyfa alá.

Remek ötlet, ha a felesleges ajándékok helyett ezt a meglepetést választja szerettei számára, hiszen ki ne örülne egy kis kikapcsolódásnak, kényeztetésnek, ami nem csupán a lelket gyógyítja, hanem a fizikai állapotra, a testi egészségre is frissítőleg hat.

Kiváló meglepetés bármely alkalomra
Kiváló meglepetés bármely alkalomra

Születésnap, névnap, házassági évforduló - csak néhány alkalom azok közül, amikor kiváló meglepetést jelenthet a masszázs.

Felesleges holmik helyett ajándokozzon olyan élményt szeretteinek, amelynek valóban örülnek, amely kikapcsolja őket a napi rutinból, stresszből és rohanásból, és mind lelki egyensúlyára, mind fizikai egészségére jótékony hatást gyakorol.

Ön határozza meg, hogy az ajándékutalvány hány alkalomra, milyen időtartamra és mely masszázstípusra szól, így az ajándékozott életvitelére, igényeire és személyiségére tekintettel a legideálisabb ajándékkal tud kedveskedni számára.

Ha minimum 3 alkalomra szóló utalványt vásárol, a végösszegből 10% kedvezményt biztosítok.

A 85x55 mm-es kártyát kis borítékba helyezve adom Önnek, így igényes ajándékként tudja átadni.

Az ajándékutalvány megvásárolható személyesen a MOM Wellness Központban. Időpontegyeztetésért és további információkért keressen bizalommal!