Magamról

Szanka-Szabó Lili

2011-ben végeztem Szegeden a gyógymasszőri, majd a sportmasszőri iskolámat. Pályafutásom elejétől kezdve fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, és a vendégeim igényei szerint folyamatosan képzem magam. Ezért elvégeztem 2012-ben a Nemzetközi Masszázsakadémián a kismama-masszőr tanfolyamot, valamint szintén ez évben a Kinesio Taping alaptanfolyamot, majd 2017-ben ugyancsak a Nemzetközi Masszázsakadémia baba/csecsemő masszőr képzését.

2011-ben, pályakezdőként egy kézilabdapálya mellé kerültem, Budaörsre, ahol az NBI/B csoportban szereplő felnőtt női kézilabdacsapat gyúrójaként dolgoztam. 2013-ban csatlakoztam a Harmónia Wellness csapatához, ahol újabb masszázstechnikák elsajátításában volt részem, hiszen vendégeim között nem csupán sportolóktól, hanem az irodájukból érkezőktől, valamint a relaxáló, wellness masszázsokat keresőktől kaphattam a sok pozitív visszajelzést. 2016-2021 között a MOM Wellness Központ masszőreként fogadtam vendégeim. A Wellness Központ bezárása óta, 2021. decemberétől a MyTime Buda szalon masszőreként várom kedves vendégeim.

Egy profi sportcsapat mellett számtalan szakmai kihívással találkoztam - sérülésekkel, rándulásokkal, görcsökkel, izom, vagy ízületi fájdalmakkal. A wellnessben különböző panaszokkal jöttek hozzám a vendégek, így lehetőségem nyílt újabb és újabb kezelési módszer kivitelezésére.A masszázs nem csupán a sportolók fizikai állapotára van jótékony hatással, hanem mindenkire, aki rendszeres irodai ülőmunkát végez, vagy éppen sok mozgással járó fizikai terhelés éri, stresszes életmódot folytat, kimerültnek érzi magát a munkahelyi, vagy esetleg az otthoni teendőitől. Ajánlom azoknak is, akik kilépnének a megszokott napi rutinjukból, és egy kis hétköznapi kényeztetést szeretnének testük, lelkük, szervezetük számára.

Bejelentkezés: 06 70 94 00 527 

hétfőtől csütörtökig: 10 - 19.30 óra
szombat: 10.30 - 17.30 óra
péntek és vasárnap: zárva

Az oldalt a Webnode működteti Cookies
Készítsd el weboldaladat ingyen!